KÖPVILLKOR


 

ALLMÄNT

När en akvarellmålning skapas så används i regel mycket vatten och det resulterar i att pappret kan vara lite buckligt och ojämnt. Detta är charmen med just akvarellmålningar.  
Alla målningar säljs oramade.
Tänk på att färgåtergivningen av artiklarna kan uppfattas olika på olika skärmar och/eller skärminställningar och därmed inget jag kan hållas ansvarig för.
Försäljning inom Sverige. 

BETALNING

Vid köp erhåller du en faktura per mail som du betalar med Swish eller via Bankgiro. 
Din beställning skickas när din betalning är mig tillhanda.

FRAKT OCH LEVERANS

39 kr i fraktkostnad.
Leverans inom Sverige med Postnord. Din beställning skickas inom 2-3 vardagar och därutöver tillkommer Postnords leveranstid.
Ej utlöst försändelse debiteras med 200 kr i frakt- och hanteringskostnader.

ÖPPET KÖP

Jag följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från att du mottagit din beställning. Skicka ett mail till lindaviktoriaartwork@gmail.com om du vill utnytja din ångerrätt. Vid en retur står du själv för fraktkostnaden. Returer ska skickas som brev eller paket, ej mot postförskott. Produkten/produkterna ska returneras i samma skick som den levererades i.
När jag godkänt att produkten/produkterna är oskadda återbetalas köpet senast inom 30 dagar från dess att jag mottagit returen.
Om du som kund har hanterat produkten så den kommit till skada och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har jag rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

REKLAMATION

Vid alla typer av reklamationer skriver du till lindaviktoriaartwork@gmail.com innan någon artikel returneras. Reklamationen måste göras senast 10 dagar från det att du mottagit din beställning. 

INTEGRITETSPOLICY (GDPR)

När du lägger din beställning behöver du uppge vissa personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att jag lagrar och använder dina uppgifter i min verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Jag sparar följande persondata:
Kunder: Förnamn, Efternamn, E-post, Adress, Postnummer, Ort, Telefonr.
Beställningar: E-post, Personnr, Adress, Förnamn, Efternamn, Postnummer, Ort, Telefonr.
Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dessa uppgifter. Jag garanterar att inga uppgifter om dig säljs eller används till reklamutskick från tredje part.

ÖVRIG INFORMATION

All text och alla bilder på lindaviktoriaartwork.com tillhör mig som rättsinnehavare och får inte laddas ner till en enskild eller offentlig dator för privat eller kommersiellt bruk utan tillstånd.