OM MIG


 

" En dröm som jag alltid burit med mig är att ha konstutställningar och att sälja min konst "


År 2020 valde jag att följa mitt hjärta, det min själ alltid försökt säga mig men som mitt ego hindrat mig från att höra och agera på.  
Jag är en kreativ själ och redan som liten var det det jag älskade; att uttrycka mig kreativt på olika sätt. Jag kunde sitta i timmar och måla och vara helt inne i min egen värld. Men efterhand som åren gick så tog min perfektion över min lekfullhet. Egot började göra sin röst hörd.
Jag fortsatte dock på den kreativa banan och min dröm som liten var att bli skådespelare. Makeup var också ett stort intresse. När det var dags för gymnasieval föll lotten inte helt oväntat på teaterlinjen. Tyvärr blev nervositeten inför föreställningarna för stor och mitt karriärval landade istället på min andra passion; makeupen. Jag utbildade mig till makeup artist och hårstylist och i samma veva även till Visual Merchandiser (inredning, färg och form har också alltid varit ett stort intresse hos mig). Efter det har jag jobbat kreativt även på andra sätt.

Jag har haft möjlighet att fullfölja många olika drömmar och det är jag otroligt tacksam för. Allt man tar sig för i livet är en fantastisk lärdom.
Men en dröm som jag alltid burit med mig är att ha konstutställningar och att sälja min konst. Det har alltid varit ett stort hinder i vägen för mig, att fullfölja just denna dröm, nämligen min brist på självkärlek och att våga tro på mig själv och på det jag skapar.
Jag har nu efter alla år lärt mig att lyssna på mitt hjärta fullt ut och har förstått mitt kall.

Så välkommen hit, hit till min sida där jag har vänt blad och lever min sanna väg. Detta är jag och jag är så stolt över mig själv och min resa. Jag kan äntligen säga att jag älskar mig själv och min djupa önskan är att du också kan säga/säger det till dig själv! Att du hittat ditt hjärtas väg och ditt kall, precis som jag nu gjort.


All kärlek
/ Linda

Det jag vill förmedla med min konst är att alltid följa hjärtats väg. Den sanna vägen som gör att du lever i lycka, glädje, harmoni och kärlek  "

MINA TAVLOR


 

Jag arbetar i akvarell och älskar att arbeta med just det. Det blir så levande och personligt då man aldrig riktigt kan kontrollera resultatet och motiven tar liksom sin egen form. Just detta har jag behövt för att kunna släppa på min perfektion. 

När den där perfektionen (som egentligen bara är ett hinder som vi sätter upp för oss själva) släpper taget, det är då vi äntligen är fria att kunna skapa i glädje, lycka och ur våra hjärtan.